HVA FÅR DU FOR 249,- pr. mnd. ?

Råd fra Roger Kristiansen – En  av de mest erfarne tekniske- og sentiment analytikere i Norge med 27 års erfaring som aksjemegler og porteføljeforvalter.

For en lav månedspris vil Inside Oslo Børs levere profesjonelle tekniske- og sentiment råd, som tidligere har vært forbeholdt profesjonelle investorer, tilgjengelig for alle kategorier av investorer.

De fleste av dagens meglere og kunder har IKKE erfart bearmarkeder – og de kommer garantert tilbake! Roger Kristiansen har erfaringer fra å ha vært gjennom 3 forskjellige typer bearmarkeder.

En temperaturmåler for dine investeringer.

Sentimentverktøy (investorpsykologi) som reduserer risikoen for å kjøpe eller selge aksjer/fond på feil tidspunkt.

Du får tilgang til verktøy som vil endre din måte å tolke og angripe markedet på.

Du vil få vite når markedene er for strukket – kall det en forsikringspolise for din portefølje.

Har aksjene dine medvind fra utenlandske sektorer?

Finne de aksjene som har de sterkeste trendene, men like viktig hvilke aksjer du skal unngå!

Analyser som er helt uavhengige.

Kommentarer på både store og mindre selskaper på Oslo Børs.

Unike chartsamlinger av selskaper på Oslo Børs, indekser, valuta, bonds, sektorer og råvarer som vil være tidsbesparende og samtidig gi deg en meget god oversikt.

 

Lyst til å vite mer?

 

Utfyllende produktbeskrivelse

 

Teknisk- og sentimentdrevne analyser som gir deg unik og innovativ innsikt og timing på tvers av aktivaklasser. Markeds- og selskaps kommentarene balanserer mellom å være kortfattet men samtidig ha dybde som gir deg en ny og effektiv måte å lese markedet på.

Inside Oslo Børs vil gi deg svar på om du har medvind fra viktige globale markeder- og sektorer i ryggen når du investerer i enkeltaksjer på Oslo Børs – En viktig temperaturmåler for dine investeringer!

Inside Oslo Børs vil overvåke trender på Wall Street, som har betydning for de norske selskapene. Når disse er sterke eller svake vil det være høy sannsynlighet for at dette også vil prege trendene til de norske. Dette er meget viktig fordi en høy andel av det daglige volumet på Oslo Børs har sitt utspring fra utenlandske investorer og Wall Street.

Inside Oslo Børs skal være et profesjonelt verktøy, som skal bidra til å identifisere når man som investor skal være mer eller mindre aktiv i markedet. Dette betyr at innspill i perioder vil stå i sterk kontrast til øvrig informasjon og anbefalinger du mottar fra andre aktører som fondsrådgivere, meglerselskaper og aksjemeglere.

Inside Oslo Børs har ingen andre hensyn å ta enn å tilstrebe å anbefale abonnenter å gjøre det rette og bidra med god timing.

I periodene Roger Kristiansen hadde stillingen som aksjemegler var det problematisk å «gå imot» kjøps- eller salgsanbefalinger fra selskapenes fundamentalanalytikere.

Det var også en utfordring at analysene i perioder ikke var samstemt med meglerselskapets offisielle oppfatning av retningen til markedet eller til en aksje .

Eller at det skulle selges finansielle produkter som ikke hadde gunstig timing i forhold til risk/reward og vurderingen av markedet.

Høy risikoprodukter som f.eks. warrants selger stort sett alltid best når oppgangen har vedvart en god stund, og det føles helt trygt å investere. Inside Oslo Børs skal tilstrebe å forhindre at investorer påtar seg for høy risiko når markedet er kraftig overkjøpt. Da er risikoen paradoksalt vesentlig høyere enn på antatte bunner!

Slike forhold og «Company policy» som nevnt over trenger ikke Inside Oslo Børs å ta hensyn til og Roger Kristiansen konkluderer i henhold til erfaring, makro, sentiment og fundamental- og teknisk aksjeanalyse.

Med i abonnementet Inside Oslo Børs får du også ulike chart samlinger som dekker grafer på internasjonale markeder, sektorer, valuta, obligasjoner, råvarer og large og small-cap selskaper (norske og utenlandske). Chart samlingene vil spare deg for mye tid samtidig som de gir deg en rask oversikt over de viktigste grafene som styrer markedene, sektorer og enkeltselskaper.

Roger Kristiansen har 27 års erfaring som aksjemegler og porteføljeforvalter. Les mer på siden «Om Roger Kristiansen”)

Inside Oslo Børs er helt uavhengig, og fokus er enkelt – Gi innspill og oversikter som klienter kan profitere på!

 

Ta et Gratis 14 dagers prøveabonnement!